kh.rifai

 

Sifate Murid (Special Lirik Khotmil Qur'an)

Sifate mured ingkang bagus
Iku limo di ngamal terus
Kangdihin iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune
Kangdihin iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune

Sifate mured ingkang bagus
Iku limo di ngamal terus
Kangdihin iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune
Kangdihi iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune

Kapindo ngelakoni perintah
Sangking gurune ikhlash manah
Kapindo ngelakoni perintah
Sangking gurune ikhlash manah
Selegine ora maksiat
Iku anut ing hukum syari’at
Selegine ora maksiat
Iku anut ing hukum syari’at

Sifate mured ingkang bagus
Iku limo di ngamal terus
Kangdihin iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune
Kangdihi iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune

Kaping telu tinggal cegah
Sangking guru aweh pituturan
Kaping telu tinggal cegahe
Sangking guru aweh pituturan
Kapingapat hormat gurune
pinglimo ndonga’aken bagusane
Kapingapat hormat gurune
pinglimo ndonga’aken bagusane

Sifate mured ingkang bagus
Iku limo di ngamal terus
Kangdihin iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune
Kangdihi iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune

Supoyo murid hasil berkah
Ilmu ne manfaat kanggo ibadah
Supoyo murid hasil berkah
Ilmu ne manfaat kanggo ibadah
Ojo murid iku su’ul adab
Supoyo dadi ‘ulul albab
Ojo murid iku su’ul adab
Supoyo dadi ‘ulul albab

Sifate mured ingkang bagus
Iku limo di ngamal terus
Kangdihin iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune
Kangdihi iku husnudhone
Marang guru tingkah lakune


Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "kh.rifai"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel